Oskrbovalnica
Odjava | 0

Želimo, da veste, na kakšen način zbiramo, uporabljamo, delimo in shranjujemo vaše osebne podatke, ko se registrirate na portal in komunicirate s predstavniki portala.

Katere podatke zbiramo?

Prosimo vas za osebne podatke, kot so vaše ime, e-poštni naslov, telefonska številka ipd., da se lahko registrirate, prejmete podporo, pomembne informacije o svojih naročilih in o dostavnih akcijah.

Zakaj zahtevamo vaše osebne podatke?

Od organizacije skupinskih naročil za hrano do obveščanja o rednih dostavnih akcijah in spremljajočih novicah ter SMS opomnikov so informacije, ki jih potrebujemo za izvedbo maksimalne učinkovitosti in planiranja oz. razvoja projekta v bodoče.

Ali portal prodaja vaše osebne podatke?

Ne! Vaših osebnih podatkov ne prodamo nikomur. Poleg tega jih delimo s ponudniki le v okrnjenem obsegu (seznam vaših naročil, telefonska številka in ime za kontaktiranje v primeru vaše zamude na dostavo ).

Hranjenje osebnih podatkov

Vaše osebne podatke bomo hranili tako dolgo, dokler bo vaša registracija veljala za aktivno.

Kako lahko delite svoje osebne podatke?

Osebni podatki so vaši in sami določite, katere podatke želite deliti in s kom jih želite deliti.

Osebne (kontaktne) podatke naročnika (kupca) bomo posredovali ponudnikom izključno za namen izvedbe konkretnega naročila, torej dostave in prodaje naročenega blaga.
Ponudniki podatkov ne hranijo ali posredujejo naprej, temveč jih po zaključeni dostavi uničijo.
Uporabijo jih izključno za komunikacijo z uporabniki v zvezi s poslovanjem v okviru Oskrbovalnice.

Kako lahko zahtevam ogled, posodobitev, brisanje ali prenos svojih podatkov?

V skladu s pogoji v Splošni uredbi o varstvu podatkov (GDPR) ali drugim veljavnim zakonom imate pravico, da od portala zahtevate dostop do in popravek ali izbris vaših osebnih podatkov, prenos podatkov, omejitev obdelave osebnih podatkov, pravico do ugovora obdelavi osebnih podatkov...

Če želite zahtevati dostop do ali popravek, prenos ali izbris osebnih podatkov ali izbris registracije pišite na mail info@oskrbovalnica.si.